Opstart

Vi byder børn og unge velkommen tilbage i vandet
I uge 17 og 18
Retningslinjer mm kan læses nedenfor.

Børn og unge på svømmehold og Tarzan kan deltage på det hold de er tilmeldt. Vi kan kun åbne døren for børn og unge til og med 17 år. Det betyder vores voksen hold torsdag må vente til næste sæson.

Forældre må ikke opholde sig i svømmehallen og vi opfordre til at man ikke forsamler sig i hallen, men fx går en tur i området, hvis man ikke har mulighed for at tage hjem imens barnet er i vandet og klæder om før/efter besøget. Vi hjælper med bælter mm, i henhold til tidligere retningslinjer.

Tarzan. Kun for tilmeldte. Er du I tvivl, kan der kontaktes her på chat. Vi havde i november/december gæster på holdet der ikke nåede at blive tilmeldt og de kan ikke deltage, da vi ellers overstiger maks antal vi må samles i vandet og må sende alle hjem igen 😞